O nas

FESTIVAL POLETI V NUK-2015

FESTIVAL POLETI V NUK-2015

Lani smo krstili deviški vrt sredi Ljubljane, kjer se je odvijal prvi poletni festival Poleti v NUK.

Odkritje arhitekturnega bisera Plečnikovega atrija sredi narodne in univerzitetne knjižnice je bila toplo sprejeta tako s strani izvajalcev kot obiskovalcev. Tudi letos želimo odpreti vrata vsem željnim intimne kulture in prijetnih večerov v soju svečk s tritedenskim dogajanjem, ki bo potešilo in vzburilo naša čutila in željo po sladici v umetnosti.

Tudi letos bo dogajanje zaobjelo različne stile umetnosti. Poleg različne instrumentalne glasbe in vokalnega preigravanja dodajamo še nekaj klasične note in umetnike iz odrskih desk. Uživali bomo ob vsem dobro znanimi umetniki, ki jih želimo videti in slišati znova in znova ter zopet odkrivali nove upe, ki nas bodo navduševali in nam ponujali tisto drugačnost, katero vedno znova iščemo.

Tako se bodo na odru zvrstili glasbeniki kot so: Quintet Piazzolleky , Zoran Predin, Pliš, Vesna Zornik, Gal Gjurin in številni drugi.

Za gledališče bo poskrbel Zapornik Št. 3.2.3 v izvedbi mladega igralca Domna Valiča, v drugem gledališkem večeru pa se mu bo pridružil Pavlek, lik Borštnikovega nagrajenca Petra Trnovška. Nekatere odgovore na to, zakaj smo takšni kot smo, nam bo ponudil Boris Kobal v komediji Slovenci po moje.

Zabavo in solze smeha garantiramo, vreme pa je odvisno od bogov – kar pa nas ne gane, saj bomo festival izvedli v vsakem vremenu. Mesec julij je torej čas, ko skupaj POLETImo V NUK!

Več informacij najdete na: https://www.facebook.com/events/945710672126624/


 1581,    Festivali

O nas

Smo krovna organizacija ljubljanskih mladinskih organizacij!

Podpira nas: 

 

Twitter

Hitri kontakt

Mladinski svet Ljubljane
Bežigrad 6
1000 Ljubljana
E-pošta: info@mslj.si