Prispevki

Prijava - dr. Željko Ćurić: Motivacija in samomotivacija v sodobnem življenju

Prijava - dr. Željko Ćurić: Motivacija in samomotivacija v sodobnem življenju

Prijava - dr. Željko Ćurić: Motivacija in samomotivacija v sodobnem življenju

 

Današnji način življenja od človeka zahteva in nalaga zelo veliko. Od njega se pričakuje, da bo uspešen v šoli in odličen v službi, da bo ljubeč življenjski partner in priljubljen med prijatelji, da bo blestel kjerkoli in kadarkoli… Vendar je pot do ideala zelo naporna in zahtevna. 

Velikokrat se nam kaj zalomi, velikokrat nas kaj vrže ob tla, velikokrat nas kaj demotivira in da bi lahko premagovali vse ovire, ki nam stojijo na poti do uspeha, moramo biti motivirani. 

Zato vas na Mladinskem Svetu Ljubljana vabimo 19. oktobra 2016 ob 18:00 uri v poslovni stavbi ZORN, stegne 23a, Ljubljana - Stegne, da se nam pridružite na predavanju dr. Željka Ćurića, ki bo govoril na temo: Motivacija in samomotivacija v sodobnem življenju.

 

Kdo bo naš predavatelj?

Dr. Željko Ćurić je po poklicu zdravnik psihijater in soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.

Dr. Željko Ćurić je tudi edukator in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.

Reference:

TEDx – Kako vzgojimo samomorilca: https://www.youtube.com/watch?v=yGL0EUSUyrE

RTV – Dežurni kritik: http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174423018

RTV – Oddaja na kavču: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro- prispevki/174363685

 


 10184,    Objava: MSL

O nas

Smo krovna organizacija ljubljanskih mladinskih organizacij!

Podpira nas: 

 

Twitter

Hitri kontakt

Mladinski svet Ljubljane
Bežigrad 6
1000 Ljubljana
E-pošta: info@mslj.si